آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,080
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,691
محمدی, صابر, قره خانی, احمد, کاظم پور, رضا. (1401). اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(4), 123-130. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947
صابر محمدی; احمد قره خانی; رضا کاظم پور. "اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 4, 1401, 123-130. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947
محمدی, صابر, قره خانی, احمد, کاظم پور, رضا. (1401). 'اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(4), pp. 123-130. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947
محمدی, صابر, قره خانی, احمد, کاظم پور, رضا. اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(4): 123-130. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب