ببری, مرضیه, زند, نازنین. (1400). اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(6), 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061
مرضیه ببری; نازنین زند. "اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 6, 1400, 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061
ببری, مرضیه, زند, نازنین. (1400). 'اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(6), pp. 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061
ببری, مرضیه, زند, نازنین. اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(6): 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.