آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,075
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,164
ببری, مرضیه, زند, نازنین. (1400). اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(6), 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061
مرضیه ببری; نازنین زند. "اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 6, 1400, 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061
ببری, مرضیه, زند, نازنین. (1400). 'اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(6), pp. 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061
ببری, مرضیه, زند, نازنین. اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(6): 63-82. doi: 10.22092/isfj.2022.126061


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب