اتفاقدوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانهای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
محمد اتفاقدوست; حمید علاف نویریان; میرمسعود سجادی; بهرام فلاحتکار. "تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانهای شرق (Macrobrachium nipponense)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1400, 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاقدوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). 'تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانهای شرق (Macrobrachium nipponense)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاقدوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانهای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(4): 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191