آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,472,526
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,938,512
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
محمد اتفاق‌دوست; حمید علاف نویریان; میرمسعود سجادی; بهرام فلاحتکار. "تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1400, 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). 'تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(4): 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب