آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,051
تعداد مقالات34,085
تعداد مشاهده مقاله46,580,715
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,621,123
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
حسین جهانیان نجف آبادی; اسماعیل کاظمی. "تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 131, 1400, 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). 'تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), pp. 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(131): 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب