آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,088
تعداد مقالات34,486
تعداد مشاهده مقاله49,258,545
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,720,150
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
حسین جهانیان نجف آبادی; اسماعیل کاظمی. "تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 131, 1400, 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). 'تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), pp. 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(131): 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب