صیدگر, مسعود, رنجبر, سپیده, ذزیه زهرا, سید جلیل, نکوئی فرد, علی, محبی, فریدون. (1399). مروری بر مخاطرات انگلی بالقوه مصرف گوشت ماهی برای انسان و راهکارهای پیشگیری از آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399(2 و 3), 59-63.
مسعود صیدگر; سپیده رنجبر; سید جلیل ذزیه زهرا; علی نکوئی فرد; فریدون محبی. "مروری بر مخاطرات انگلی بالقوه مصرف گوشت ماهی برای انسان و راهکارهای پیشگیری از آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399, 2 و 3, 1399, 59-63.
صیدگر, مسعود, رنجبر, سپیده, ذزیه زهرا, سید جلیل, نکوئی فرد, علی, محبی, فریدون. (1399). 'مروری بر مخاطرات انگلی بالقوه مصرف گوشت ماهی برای انسان و راهکارهای پیشگیری از آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399(2 و 3), pp. 59-63.
صیدگر, مسعود, رنجبر, سپیده, ذزیه زهرا, سید جلیل, نکوئی فرد, علی, محبی, فریدون. مروری بر مخاطرات انگلی بالقوه مصرف گوشت ماهی برای انسان و راهکارهای پیشگیری از آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 1399(2 و 3): 59-63.