مظفری گنبری, منصوره, آصفی, نارملا. (1400). تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), 26-36.
منصوره مظفری گنبری; نارملا آصفی. "تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, 26-36.
مظفری گنبری, منصوره, آصفی, نارملا. (1400). 'تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. 26-36.
مظفری گنبری, منصوره, آصفی, نارملا. تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): 26-36.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.