آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,894,494
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,756,627
مظفری گنبری, منصوره, آصفی, نارملا. (1400). تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(3), 26-32.
منصوره مظفری گنبری; نارملا آصفی. "تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 3, 1400, 26-32.
مظفری گنبری, منصوره, آصفی, نارملا. (1400). 'تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(3), pp. 26-32.
مظفری گنبری, منصوره, آصفی, نارملا. تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 2(3): 26-32.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب