ترنگ, علیرضا. (1399). رقم جدید برنج "رش" پرمحصول و با کیفیت پخت مطلوب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 5-10.
علیرضا ترنگ. "رقم جدید برنج "رش" پرمحصول و با کیفیت پخت مطلوب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1399, 5-10.
ترنگ, علیرضا. (1399). 'رقم جدید برنج "رش" پرمحصول و با کیفیت پخت مطلوب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 5-10.
ترنگ, علیرضا. رقم جدید برنج "رش" پرمحصول و با کیفیت پخت مطلوب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 2(2): 5-10.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.