ابراهیمی, زهرا, مرشدلو, محمدرضا, حسن پور اقدم, محمد باقر. (1400). بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(4), 563-583. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352906.2917
زهرا ابراهیمی; محمدرضا مرشدلو; محمد باقر حسن پور اقدم. "بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 4, 1400, 563-583. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352906.2917
ابراهیمی, زهرا, مرشدلو, محمدرضا, حسن پور اقدم, محمد باقر. (1400). 'بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(4), pp. 563-583. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352906.2917
ابراهیمی, زهرا, مرشدلو, محمدرضا, حسن پور اقدم, محمد باقر. بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(4): 563-583. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352906.2917


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.