آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,939
تعداد مشاهده مقاله45,350,529
تعداد دریافت فایل اصل مقاله65,544,299
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(2), 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
فرهاد احمدی; سید مجتبی موسوی; محسن محمدی ساعی; بابک ماسوری. "تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 2, 1401, 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). 'تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(2), pp. 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(2): 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب