- اسحاقی، س.ر.، ی. حجازی.، ا. رضوانفر و ا. علمبیگی. 1396. تحلیل لجیت اثرات ابعاد نوآوری و نگرش بر رفتار زیستمحیطی روستاییان استان اردبیل در ارتباط با فناوریهای حفاظتی. فصلنامه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 48(1): 79-92.
- اسدی رحمانی، ه.، ک. خاوازی.، ا. اصغرزاده.، ف. رجالی و م. افشاری. 1391. کودهای زیستی در ایران: فرصتها و چالشها. پژوهشهای خاک (علوم خاک و آب)، 26(1): 77-87.
- افشاری، ز.، ک. رضایی مقدم و ع. آجیلی. 1393. تحلیل عوامل مؤثر بر رفتارهای پایداری پنبهکاران: مورد مطالعه استان اصفهان. علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 10(2): 137-151.
- حقجو، م.، ب. حیاتی.، ر. محمدرضایی.، ا. پیشبهار و ق. دشتی. 1390. عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت نرخ افزوده بالقوه مصرفکنندگان برای محصولات غذایی سالم (مطالعه موردی: کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 21/2(3): 105-117.
- رنجبر، ز و کرمی، ع. 1392. برنامههای آموزشی- ترویجی و رابطه آن با میزان پایداری نظامهای زراعی مورد مطالعه: گندمکاران شهرستان کرمانشاه. علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 9(1): 1-14.
- سیدیعقوبی، ن و ح. صدیقی. 1395. بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش روشهای کشاورزی پایدار از دیدگاه گندمکاران (مورد مطالعه: روستاهای دهستان آجیچای شهرستان تبریز). فصلنامه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 47(1): 13-21.
- شاهپسند، م. 1394. بررسی رابطه بین دانش فنی کشاورزان با سطح بهکارگیری کود: مورد مطالعه کشاورزان شهرستان بجستان. فصلنامه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 46(4): 749-763.
- صالحی، س.، م. چیذری.، ح. صدیقی و م. بیژنی. 1396. تأثیر باورهای زیستمحیطی بر رفتار پایدار کشاورزان استان فارس در بهرهبرداری از منابع آب زیرزمینی. علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 13(1): 175-193.
- عامریان، م.، ل. علی محمدیان و ا. ملک حسینی. 1396. ارزیابی دلایل بیتوجهی و غفلت کشاورزان از عوارض سوءمصرف کودهای شیمیایی (بهویژه کود ازته) بهروش بحث متمرکز گروهی. علوم و تکنولوژی محیطزیست، 19(4): 35-46.
- عرب صیفی، م.، م. امیدی نجفآبادی و ع. پورسعید. 1397. موانع بهکارگیری کودهای بیولوژیک از دیدگاه کشاورزان استان ایلام (مطالعه موردی: شهرستان شیروان چرداول). فصلنامه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 11(2): 1-8.
- غلامی، ح.، ر. لوایی آدریانی و م. تفویضی. 1396. بررسی عوامل مؤثر بر سازگاری ادراک شده کاربرد کودهای زیستی توسط کشاورزان در شهرستان زنجان. راهبردهای توسعه روستایی، 4(1): 76-90.
- گلباز، ش و ا. کرمی دهکردی. 1394. تحلیل ویژگیهای نوآورانه اصلاح و بهبود باغهای انگور و تأثیر آن بر پذیرش در شهرستان خرمدره. مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 8(2): 1-20.
- مدنیراد، م. 1394. تحولات بازار نهادهها در بخش کشاورزی ایران (کود شیمیایی)، تهران: وزارت جهاد کشاورزی، موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی.
- نجفی، م.، ت. محتشمی و م. طوسی. 1396. بررسی عوامل مؤثر بر کاربرد کودهای بیولوژیکی توسط کشاورزان: مطالعه موردی منطقه تربتحیدریه، دومین همایش بینالمللی افقهای نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیطزیست. تهران، انجمن افق نوین علم و فناوری.
- Adesemoye, A.O., H.A. Torbert., and J.W. Kloepper. 2009. Plant growth-promoting rhizobacteria allow reduced application rates of chemical fertilizers. Microbial ecology. 58(4): 921-929.
- Ajewole, O.C. 2010. Farmers’ response to adoption of commercially available organic fertilizers in Oyo state, Nigeria. African Journal of Agricultural Research. 5(18): 2497-2503.
- Banka, M., R. Aidoo., R.C. Abaidoo., S.C. Fialor., and C. Masso. 2018. Willingness to pay for biofertilizers among grain legume farmers in northern Ghana. Journal of Scientific Research & Reports. 19(1): 1-13.
- Bodake, H.D., S.P. Gaikwad., and L.B. Kalantri. 2009. Study of adoption level of bio-fertilizers by the farmers. Agriculture Update. 4(1/2): 211-213.
- Calabi-Floody, M., J. Medina., C. Rumpel., L.M. Condron., M. Hernandez., M. Dumont., and M. Dela Luz Mora. 2018. Smart fertilizers as a strategy for sustainable agriculture. Advances in Agronomy. 147: 119-157.
- Chen, J. 2006. The combined use of chemical and organic fertilizers and/or biofertilizer for crop growth and soil fertility, International Workshop on Sustained Management of the Soil-Rhizosphere System for Efficient Crop Production and Fertilizer Use. October, 16-20. Thailand. 2006.
- Dhakal, P., S. Devkota., and R.H. Timilsina. 2018. Factors affecting the adoption of biofertilizers in Chitwan District, Nepal. Journal of Pharmacognosy and Photochemistry. 7(1): 3050-3054.
- Fishbein, M., and I. Ajzen. 2011. Predicting and changing behavior: The reasoned action approach. Psychology Press.
- Ghorbani, M., H. Mahmoudi., and H. Liaghati. 2007. Consumers` demands and preferences for organic food, a survey study in Mashhad, Iran, the 3rd QLIF Congress: Improving Sustainability in organic and low input food production system, University of Hohenheim, Germany, March 20-23.
- Hasler, K., H.W. Olfs., O. Omta., and S. Bröring. 2017. Drivers for the Adoption of Different Eco-Innovation Types in the Fertilizer Sector: A Review. Sustainability. 9(12): 2216.
- Higgins, V., M. Bryant., A. Howell., and J. Battersby. 2017. Ordering adoption: Materiality, knowledge and farmer engagement with precision agriculture technologies. Journal of Rural Studies. 55: 193-202.
- Läpple, D., A. Renwick., and F. Thorne. 2015. Measuring and understanding the drivers of agricultural innovation: Evidence from Ireland. Food Policy. 51: 1-8.
- Lee, H.J., and Z.S. Yun. 2015. Consumers’ perceptions of organic food attributes and cognitive and affective attitudes as determinants of their purchase intentions toward organic food. Food quality and preference. 39: 259-267.
- Mannan, S.N., M.D. Shahrina., and S. Rafik-Galea. 2017. Innovation Diffusion Attributes as Predictors to Adoption of Green Fertilizer Technology among Paddy Farmers in Perak State. Global Business and Management Research. 9: 162-170.
- Mazid, M., and T. Ahmed Khan. 2014. Future of Bio-fertilizers in Indian agriculture: An overview. International Journal of Agricultural and Food Research. 3(3): 10-23.
- Meijer, S.S., D. Catacutan. O.C. Ajayi., G.W. Sileshi., and M. Nieuwenhuis,. 2015. The role of knowledge, attitudes and perceptions in the uptake of agricultural and agroforestry innovations among smallholder farmers in sub-Saharan Africa. International Journal of Agricultural Sustainability. 13(1): 40-54.
- Mishra, N., M. Hussain., S.M.F. Ali Khan. and F. Masmali. 2013. Promotional Strategy for Biofertilizers in Tarai Region of State Uttarakhand, India. International Journal of Emerging Research in Management &Technology. 2(2): 38-45.
- Mwangi, M., and S. Kariuki. 2015. Factors determining adoption of new agricultural technology by smallholder farmers in developing countries. Journal of Economics and sustainable development. 6(5): 208-216.
- Rajendran, K., and P. Devaraj. 2004. Biomass and nutrient distribution and their return of Casuarinaequisetifolia inoculated with biofertilizers in farmland. Biomass Bioenerg. 26: 235-49.
- Reimer, A.P., D.K. Weinkauf., and L.S. Prokopy. 2012. The influence of perceptions of practice characteristics: An examination of agricultural best management practice adoption in two Indiana watersheds. Journal of Rural Studies. 28(1): 118-128.
- Rogers, E.M. 2003. Diffusion of innovations, Free Press, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York.
- Singh, R.P., S. Kumar., M. Sainger., P.A. Sainger., and D. Barnawal. 2017. Eco-friendly nitrogen fertilizers for sustainable agriculture, Adaptive Soil Management: From Theory to Practices, Pp: 227-246. Springer, Singapore.
- Supaporn, P., T. Kobayashi., and C. Supawadee. 2013. Factors affecting farmers’ decisions on utilization of rice straw compost in Northeastern Thailand. Journal of Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics. 114(1): 21-27.
- Talape, Y.L., S.M. Kale., V.H. Gawande., and L.D. Nagalwade. 2011. Adoption of farmers towards biofertilizers and its determinants in Nagpur district. Journal of Soils and Crops. 21(1): 113-115.
- Thilagar, G., D.J. Bagyaraj., and M.S. Rao. 2016. Selected microbial consortia developed for chilly reduces application of chemical fertilizers by 50% under field conditions. Scientiahorticulturae. 198: 27-35.
- Vandana, U., C. Kumar., B.S. Ankita., and P.B. Mazumder. 2017. Microbial Biofertilizer: A Potential Tool for Sustainable Agriculture. Microorganisms for Green Revolution. 6: 25-52.
- Vermani, S. 2007. Knowledge and adoption of bio-fertilizers in horticultural and other crops in rural communities of Haryana. Haryana Journal of Horticultural Sciences. 36(1/2): 86-88.
- Wu, S.C., Z.H. Cao., Z.G. Li., K.C. Cheung., and M.H. Wong. 2005. Effects of biofertilizer containing N-fixer, P and K solubilizes and AM fungi on maize growth: A greenhouse trial. Geoderma. 125: 155–166.
- Yadav, R., and G.S. Pathak. 2016. Intention to purchase organic food among young consumers: Evidences from a developing nation. Appetite. 96: 122-128.
- Zolkepli, I.A., and Y. Kamarulzaman. 2015. Social media adoption: The role of media needs and innovation characteristics. Computers in Human Behavior. 43: 189-209.
|