آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,730,977
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,177,410
. (1400). Optimization of production of enzymatic protein hydrolysate-based flavor from sea grape (Caulerpa racemosa). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 1097-1113. doi: 10.22092/ijfs.2021.124430
. "Optimization of production of enzymatic protein hydrolysate-based flavor from sea grape (Caulerpa racemosa)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1400, 1097-1113. doi: 10.22092/ijfs.2021.124430
. (1400). 'Optimization of production of enzymatic protein hydrolysate-based flavor from sea grape (Caulerpa racemosa)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 1097-1113. doi: 10.22092/ijfs.2021.124430
. Optimization of production of enzymatic protein hydrolysate-based flavor from sea grape (Caulerpa racemosa). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(4): 1097-1113. doi: 10.22092/ijfs.2021.124430


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب