سلطانی, مصطفی, قنبری, الناز, محمدی, سوده. (1400). تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
مصطفی سلطانی; الناز قنبری; سوده محمدی. "تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
سلطانی, مصطفی, قنبری, الناز, محمدی, سوده. (1400). 'تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
سلطانی, مصطفی, قنبری, الناز, محمدی, سوده. تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.