آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,129
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,183
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی. "مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). 'مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب