آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,949
تعداد مشاهده مقاله45,394,315
تعداد دریافت فایل اصل مقاله67,865,687
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی. "مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). 'مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب