بهرامی, محمد رضا, hajkhodadadi, iman, قاسمی, حسینعلی. (1399). بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(37), 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353070.1214
محمد رضا بهرامی; iman hajkhodadadi; حسینعلی قاسمی. "بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 37, 1399, 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353070.1214
بهرامی, محمد رضا, hajkhodadadi, iman, قاسمی, حسینعلی. (1399). 'بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(37), pp. 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353070.1214
بهرامی, محمد رضا, hajkhodadadi, iman, قاسمی, حسینعلی. بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 9(37): 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353070.1214


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.