عبدوسی, وحید, توکلی, بهاره, مهرآفرین, علی, نقدی بادی, حسنعلی. (1400). ‎بررسی تغییرات کمّی و کیفی اسانس Echinophora platyloba DC. تحت تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(1), 178-192. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351586.2851
وحید عبدوسی; بهاره توکلی; علی مهرآفرین; حسنعلی نقدی بادی. "‎بررسی تغییرات کمّی و کیفی اسانس Echinophora platyloba DC. تحت تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 1, 1400, 178-192. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351586.2851
عبدوسی, وحید, توکلی, بهاره, مهرآفرین, علی, نقدی بادی, حسنعلی. (1400). '‎بررسی تغییرات کمّی و کیفی اسانس Echinophora platyloba DC. تحت تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(1), pp. 178-192. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351586.2851
عبدوسی, وحید, توکلی, بهاره, مهرآفرین, علی, نقدی بادی, حسنعلی. ‎بررسی تغییرات کمّی و کیفی اسانس Echinophora platyloba DC. تحت تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(1): 178-192. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351586.2851


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.