حمیدی، ک. و یعقوبی، ج.(1397). موانع توسعه کشاورزی شهری از دیدگاه کارشناسان ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان. فصلنامه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، سال یازدهم، شماره 3، پیاپی 43، صص 68-59.
حمیدی، ک.، و یعقوبی، ج.(1395). شناسایی صلاحیتهای مورد نیاز مروجان کشاورزی شهری از دیدگاه کارشناسان ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان. فصلنامه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، دوره 9، شماره 3، صص 34-23.
حسینی نیا، غ.؛ مقدس فریمانی، ش. و رحیمی مشکین، ف. (1395). تبیین مؤلفههای کسب و کار کشاورزی شهری: مورد مطالعه بام سبز شهری. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، دوره ۱۲، شماره ۱، صص ۱۰۱-۸۵.
سایت شهرداری منطقه 2 شهرداری تهران. (1395). گذرنمای شهرداری منطقه 2. شهرداری تهران.
سروری، ص.؛ فرجالهحسینی، س.ج. و دهیوری، س. (1389). بررسی نقش برنامههای آموزشی و ترویجی کلینیکهای گل و گیاه در پایداری فضای سبز شهری (مطالعه موردی منطقه 17 و 18 شهرداری تهران). علوم و تکنولوژی محیط زیست. 12(3)
صالحی، ص. و امام قلی، ل. (1391). سرمایه فرهنگی و رفتارهای زیست محیطی؛ مطالعه موردی استان کردستان. فصلنامه انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، 28: 91-120.
طرح تفضیلی منطقه 2 شهر تهران. (1385). نهاد مدیریت و برنامه ریزی تهیه طرح های توسعه شهری تهران. وزارت مسکن و شهرسازی-شهرداری تهران.
میرترابی، م.ا. (1395). تدوین الگوی راهبردی ترویج کشاورزی شهری در کلانشهر تهران. پایان نامه دکتری تخصصی. دانشکده اقتصاد و توسعه. پردیس کشاورزی و منابع طبیعی. دانشگاه تهران.
میر ترابی، م.، رضوانفر، ا.، موحد محمدی، ح. و حسینی، م. (1394). کشاورزی شهری: توسعه و ترویج آن. انتشارات جهاد دانشگاهی واحد خوارزمی، تهران: 156.
میرزایی، ر.، صدیقی، ح. و فلسفی، پ.(1386). ارزیابی نظام ترویج کشاورزی ایران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، دوره 2، شماره 2، صص 67-57.
Bowness, E. and Wittman, H. (2017). Bringing the Country into the City? Signals of Agrarian Citizenship and Food Sovereignty in the Practice of Urban Agriculture in Brazil and Canada. El Futuro De La Alimentación Y Retos De La Agricultura Para El Siglo XXI: Debates Sobre Quién, Cómo Y Con Qué Implicaciones Sociales, Económicas Y Ecológicas Alimentará El Mundo.
De Bon, H., Parrot, L., & Moustier, P. (2010). Sustainable Urban Agriculture in Developing Countries: A Review.Journal of Agronomy for Sustainable Development. 30(1):21-32
Dilley, J. & Wolf, K.L. (2013).Home Owner Interactions with Residential Trees in Urban Areas. Arboriculture & Urban Forestry. 39 (6):267-277.
Dobson, A. (2007). Environmental Citizenship: Towards Sustainable Development. Sustainable Development, 15 (5): 276-285.
Grebitus, Carola, Printezis, Iryna, Printezis Antonios. (2017). Relationship between Consumer Behavior and Success of Urban Agriculture. Ecological Economics, Volume 136, June 2017, Pages 189-200
Gregory, M.; Timothy, M.; Leslie, W. & Drinkwater, L.E. (2015).Agro-ecological and Social Characteristics of New York City Community Gardens: Contributions to Urban Food Security, Ecosystem Services, and Environmental Education. Urban Ecosystem.
Grimm, N.B., Faeth, S.H., Golubiewski, N.E., Redman, C.L., Wu, J., Bai, X., & Briggs, J.M (2008) Global Change and the Ecology of Cities. Science. 8 February 2008: 756-760.
Guitar, D. Pickering, C. Byrne, J. (2012). Past Result and Future Directions in Urban Community Gardens Research. Urban Forestery and Urban Greening.11. 364-373.
Hoffmann, V. (2014). Governmental extension services, their generic problems and potential solutions. Paper presented at the Innovations in extension and advisory services: International conference proceeding.
King, G.M. (2016). Urban microbiomes and urban agriculture: what are the connections and why should we care? Sowing seeds in the city (pp.191-205): springer.
Lin, B.B., Philpott, S.M. & Jha, S. (2015). The future of urban agriculture and biodiversity-ecosystem services: challenges and next steps. Basic and applied ecology, 16:189-201.
Lopez, J. and Bruening, T. H. (2002). Meeting Educational Needs of San Lázaro Farmers: Indige nous Knowledge Systems. Journal of International Agricultural and Extension Education, 9(3), 39-45.
Nasir Shamsudin, M. Rezai, G., Kit Teng, P. (2014). Public Attitude toward Urban Agriculture in Malaysia: Study on Values and Knowledge in Klang Valley. Journal of Food Products Marketing, 20(1): 35-48.
Obour, P.B. Dadzie, F. A. Kristensen, H, L. Rubak, G,H. Kjeldsen, C. Saba, C.K. S. (2015). Assessment of farmers' knowledge on fertilizer usage for peir-urban vegetable production in the sunyani municipality, Ghana. Resources, conservation and recycling, 103, 77-84.
Prasetiyao, W. H. Budimansyaha, D. & Roslidahb, N.(2016). Urban Farming as a Civic Virtue Development in the Environmental Field. International Journal of Environmental & Science Education.11(10): 3139-3146.
Rezai, G.; Nasir Shamsudin, M.; Mohamed Z.; & Sharifuddin, J. (2014). Factor Influencing Public Participation in Urban Agriculture in Malaysia. Processing of the International Conference. On Advances in Economics, Social Science and Human Behaviour Study- ESHB 2014.
Rivera, W. M., Qamar, M. K. & Crowder, L. V. (2001). Agricultural and Rural Extension Worldwide: Options for Institutional Reform in the Developing Countries. Food and Agriculture Organization of the United Nations, Rome.
Travaline, K. & Hunold, C. (2010). Urban agriculture and ecological citizenship in Philadelphia. Local Environment, 15(6):581- 590.
United Nations .(2012). World Urbanization Prospects the 2011 Revision. United Nations Department of Economic & Social Affairs, Population Division. New York.
Vásquez-Moreno, L., & Córdova, A. (2013). A conceptual framework to assess urban agriculture’s potential contributions to urban sustainability: An application to San Cristobal de Las Casas, Mexico. International Journal of Urban Sustainable Development, 5(2): 200-224.
Walker, S. (2016). Urban agriculture and the sustainability fix in Vancouver and Detroit, Urban Geography, 37(2): 163-182
Wekerle, g.r. (2004). Food justice movements: policy, planning, and networks. Journal of planning education and research, 23 (4): 378-386.
Woodson, D. M, Lindner, J. R, Lawver, D. E(2008).Urban Extension Clientele Competencies by Mass Media Delivery Strategy. Journal of Extension, 46(2).
Zezza, A., & Tasciotti, L. (2010). Urban agriculture, poverty and food security: empirical evidence from a sample of developing countries. Food Policy, 35: 265–273.