شواخی, فروغ. (1399). برگ درخت زیتون: ارزش غذایی، خواص دارویی و کاربردهای آن در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 1-14.
فروغ شواخی. "برگ درخت زیتون: ارزش غذایی، خواص دارویی و کاربردهای آن در صنایع غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1399, 1-14.
شواخی, فروغ. (1399). 'برگ درخت زیتون: ارزش غذایی، خواص دارویی و کاربردهای آن در صنایع غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 1-14.
شواخی, فروغ. برگ درخت زیتون: ارزش غذایی، خواص دارویی و کاربردهای آن در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 2(1): 1-14.