پودینه, احمد, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن, احمدی فر, احسان. (1399). تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), 187-198. doi: 10.22092/isfj.2021.123437
احمد پودینه; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; محسن شهریاری مقدم; احسان احمدی فر. "تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 5, 1399, 187-198. doi: 10.22092/isfj.2021.123437
پودینه, احمد, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن, احمدی فر, احسان. (1399). 'تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), pp. 187-198. doi: 10.22092/isfj.2021.123437
پودینه, احمد, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن, احمدی فر, احسان. تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(5): 187-198. doi: 10.22092/isfj.2021.123437