کمانی, جعفر, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, رضویلر, ودود, رکنی, نوردهر. (1399). بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389
جعفر کمانی; عباسعلی مطلبی مغانجوقی; ودود رضویلر; نوردهر رکنی. "بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 5, 1399, 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389
کمانی, جعفر, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, رضویلر, ودود, رکنی, نوردهر. (1399). 'بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), pp. 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389
کمانی, جعفر, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, رضویلر, ودود, رکنی, نوردهر. بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(5): 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389