1- الهدادی، ایرج؛ غلامعباس اکبری و زهرا قهرمانی. 1392. تولید ورمیکمپوست و فرآوردههای جانبی. انتشارات دانشگاه تهران. 160 صفحه.
2- بینام. 1398. آمارنامه کشاورزی، جلد اول: محصولات زراعی، سال زراعی 97-1396. وزرات جهاد کشاورزی. معاونت برنامهریزی و اقتصادی. دفتر آمار و فناوری اطلاعات. تهران، ص 38.
3- دارابی، عبدالستار. 1379 الف. بررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد ارقام سیبزمینی در کشت پائیزه. دومین کنگره علوم باغبانی ایران، 29 شهریور لغایت 31 شهریور، کرج، ص 353.
4- دارابی، عبدالستار. 1379ب. بررسی اثرات تراکم بوته بر عملکرد ارقام سیبزمینی در کشت پائیزه. دومین کنگره علوم باغبانی ایران، 29 شهریور لغایت 31 شهریور، کرج، ص 354.
5- دارابی، عبدالستار. 1379 ج. بررسی اثرات عمق کاشت بر عملکرد ارقام سیبزمینی در کشت پائیزه. دومین کنگره علوم باغبانی ایران، 29 شهریور لغایت 31 شهریور، کرج، ص352.
6- دارابی، عبدالستار. 1386. اثر کاشت پائیزه و زمستانه و تنش دما بر عملکرد کل، عملکرد قابل فروش و اجزاء عملکرد چند رقم سیبزمینی. مجله نهال و بذر، 23 (3): صفحه 373-385.
7- دارابی، عبدالستار. 1392. اثر تاریخ کاشت بر عملکرد کل و قابل فروش ارقام سیبزمینی در خوزستان. مجله بهزراعی نهال و بذر، 2 -29 (3): صفحه 369-378.
8- صباغ شوشتری، هوشنگ. 1373. بررسی و مقایسه عملکرد ارقام سیبزمینی. گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی. مرکز تحقیقات کشاورزی خوزستان. 12صفحه.
9- منقش، فرناز؛ عباس ملکی و حیدر ذوالنوریان. 1394. اثر روشهای مصرف کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد غده سیبزمینی. اکوفیزیولوژیگیاهانزراعی (علوم کشاورزی)، جلد نهم، شماره 3 (35): صفحه 417-428.
10. Birch, P.R., Bryan, G., Fenton, B., Gilroy, E.M., Hein, I., Jones, J.T., Prashar, A., Taylor, M.A., Torrance, L. and Toth, I.K. 2012. Crops that feed the world 8: Potato: are the trends of increased global production sustainable. Food Security, 4 (4): 477-508.
11. Chandra, G. 2015. Influence of vermicompost on growth, yield and processing quality of potato varieties. MS thesis.Faculty of Agriculture, Sher- e-Bangla Agriculture University, Dhaka, 145 pp.
12. El-Sayed, S.F., Hassan H.A. and El-Mogy, M.M. 2015. Impact of bio- and organic fertilizers on potato yield, quality and tuber weight loss after harvest. Food Research, 58 (1): 67-81
13. Friedman, M. 1997. Chemistry, biochemistry and dietary role of potato polyphenols. A review. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 45 (5): 1523–1540.
14. Kolasa, K. 1993. The potato and human nutrition. American Potato Journal, 70 (5): 375-384.
15. Lairon, D. 2009. Nutritional quality and safety of organic food. A review. Agronomy for sustainable Development, 30: 1-9.
16. Poffley, M. and McMahon, G. 2006. Improving structure and pH levels in top end soils for horticulture. Northern territory government, 16: 1-3.
17. Subhash, C., Malik, A., Zargar, M.Y. and Bhat, M.A. 2011. Nitrate pollution: a menace to human, soil, water and plant. Universal Journal of Environmental Research and Technology,1: 22-32.
18. Waglay, A., Karboune, S. and Alli, I. 2014. Potato protein isolates: recovery and characterization of their properties. Food Chemistry, 142: 373-382.
19. Yourtchi, M.S., Haj Sayed Hadim M.R. and Darzi, M.T. 2013. Effect of nitrogen fertilizer and vermicompost on vegetative growth, yield and NPK uptake by tuber of potato (Agria CV.) International Journal of Agriculture and Crop Sciences, 5 (18): 2033-2040