آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,088
تعداد مقالات34,486
تعداد مشاهده مقاله49,269,005
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,737,000
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
شمیم نوائیان قاسمی; مصطفی سلطانی; مریم مصلحی شاد. "تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). 'تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب