سلطانی, مصطفی, نوائیان قاسمی, شمیم, مصلحی شاد, مریم. (1399). تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
مصطفی سلطانی; شمیم نوائیان قاسمی; مریم مصلحی شاد. "تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
سلطانی, مصطفی, نوائیان قاسمی, شمیم, مصلحی شاد, مریم. (1399). 'تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
سلطانی, مصطفی, نوائیان قاسمی, شمیم, مصلحی شاد, مریم. تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.