آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,842,460
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,205,521
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đ. Đorđević; H. Buchtová. "Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1399, 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). 'Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(6): 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب