جعفری, علیرضا, علیزاده, آیناز. (1399). مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2020.124536.1189
علیرضا جعفری; آیناز علیزاده. "مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22092/fooder.2020.124536.1189
جعفری, علیرضا, علیزاده, آیناز. (1399). 'مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2020.124536.1189
جعفری, علیرضا, علیزاده, آیناز. مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22092/fooder.2020.124536.1189


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.