آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها2,784
تعداد مقالات31,679
تعداد مشاهده مقاله40,110,033
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,604,331
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
زهرا احمدی; داریوش خادمی شورمستی. "تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 5, 1399, 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). 'تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), pp. 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(5): 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب