محمودی, عبدالباسط, کرمی, محمد, عبادی, محمدتقی, عیاری, مهدی. (1399). بررسی تأثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و سرعت جریان هوا بر خصوصیات کیفی بابونه (Matricaria chamomilla L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), 709-723. doi: 10.22092/ijmapr.2020.341490.2701
عبدالباسط محمودی; محمد کرمی; محمدتقی عبادی; مهدی عیاری. "بررسی تأثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و سرعت جریان هوا بر خصوصیات کیفی بابونه (Matricaria chamomilla L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 5, 1399, 709-723. doi: 10.22092/ijmapr.2020.341490.2701
محمودی, عبدالباسط, کرمی, محمد, عبادی, محمدتقی, عیاری, مهدی. (1399). 'بررسی تأثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و سرعت جریان هوا بر خصوصیات کیفی بابونه (Matricaria chamomilla L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), pp. 709-723. doi: 10.22092/ijmapr.2020.341490.2701
محمودی, عبدالباسط, کرمی, محمد, عبادی, محمدتقی, عیاری, مهدی. بررسی تأثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و سرعت جریان هوا بر خصوصیات کیفی بابونه (Matricaria chamomilla L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(5): 709-723. doi: 10.22092/ijmapr.2020.341490.2701


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.