آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,447
تعداد مشاهده مقاله49,046,166
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,425,772
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
الهام دهدشتی; محمد حجت الاسلامی; نفیسه جهانبخشیان; احمد شاکر اردکان. "تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). 'تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب