آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,029
تعداد مقالات33,888
تعداد مشاهده مقاله45,263,691
تعداد دریافت فایل اصل مقاله60,867,203
فعله گری, اوریا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236
اوریا فعله گری; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1400, 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236
فعله گری, اوریا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236
فعله گری, اوریا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(1): 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب