آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,868,465
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,375,258
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. (1399). بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد; مجید هاشمی; محبت محبی; فریده صالحی پور. "بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. (1399). 'بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب