آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,633,286
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,205,732
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. (1399). بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد; مجید هاشمی; محبت محبی; فریده صالحی پور. "بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. (1399). 'بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب