آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,085
تعداد مقالات34,435
تعداد مشاهده مقاله48,799,376
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,287,332
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. (1399). بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد; مجید هاشمی; محبت محبی; فریده صالحی پور. "بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. (1399). 'بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, محبی, محبت, صالحی پور, فریده. بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 21-42. doi: 10.22092/fooder.2020.127042.1230


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب