آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,082,485
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,961,667
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
سمانه میرزاآقابیگ; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور. "بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب