آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,800
تعداد مقالات31,788
تعداد مشاهده مقاله40,294,398
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,742,123
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
سمانه میرزاآقابیگ; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور. "بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب