آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,886
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,956
تجددی طلب, کبری, علی‌پناه, فتانه, شهیدی, احمد. (1399). اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 43-56. doi: 10.22092/fooder.2019.126280.1220
کبری تجددی طلب; فتانه علی‌پناه; احمد شهیدی. "اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 43-56. doi: 10.22092/fooder.2019.126280.1220
تجددی طلب, کبری, علی‌پناه, فتانه, شهیدی, احمد. (1399). 'اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 43-56. doi: 10.22092/fooder.2019.126280.1220
تجددی طلب, کبری, علی‌پناه, فتانه, شهیدی, احمد. اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 43-56. doi: 10.22092/fooder.2019.126280.1220


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب