نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1399). تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
محمداسماعیل نصرآبادی; حماد نوری توپکانلو. "تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1399). 'تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.