آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,051
تعداد مقالات34,085
تعداد مشاهده مقاله46,592,978
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,625,713
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. (1399). پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فلورا فرخی; فوژان بدیعی; محمدرضا احسانی; مریم هاشمی. "پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. (1399). 'پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب