آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,014
تعداد مقالات33,685
تعداد مشاهده مقاله44,827,026
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,096,711
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. (1399). پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فلورا فرخی; فوژان بدیعی; محمدرضا احسانی; مریم هاشمی. "پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. (1399). 'پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب