1- ابراهیمی آق قلعه، س. 1391. تجزیه و تحلیل نهاده و ستانده انرژی در کشت مکانیزه سیبزمینی با رویکرد تحلیل پوششی دادهها و منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اردبیل). پایاننامه کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه تبریز. 91 صفحه.
2- الماسی، م.، شهرام، ک. و نعیم، ل. 1387. مبانی مکانیزاسیون کشاورزی. تهران: انتشارات جنگل، جاودانه. 308 صفحه.
3- دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی. 1396. آمارنامه کشاورزی سال 1395 جلد اول و سوم. وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامهریزی و اقتصادی، مرکز اطلاعات و ارتباطات. 124 صفحه.
4- سپهوند، م. و شهرام.، ا . 1394. تحلیل انرژی- اقتصادی تولید محصولات زراعی بهاره در استان لرستان (مطالعه موردی: منطقه چغلوندی). اولین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیطزیست ایران.29-28 شهریور. تهران. ایران.
5- رجبی، م. ح.، سلطانی، ا.، زینلی، ا. و سلطانی، ا. 1391. مصرف انرژی در تولید گندم در گرگان. مجله پژوهشهای تولید گیاهی (3) 19: 143-171.
6- غلامی قجلو، ج. 1392. تجزیهوتحلیل اقتصادی و مصرف انرژی تولید چغندرقند و ارائه راهکارهای پیشنهادی. (مطالعه موردی از شهرستان میاندوآب). پایاننامه کارشناسی ارشد دانشکده اقتصاد کشاورزی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه شهرکرد. 109 صفحه.
7- کاظمی، ح. و زارع، س. 1393. ارزیابی و مقایسه جریان انرژی در مزارع گندم شهرستانهای گرگان و مرودشت. مجله تحقیقات غلات، دوره 4، شماره 3: 227-211.
8- منافی دستجردی، م. 1393. بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در استان البرز. پایاننامه کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی. دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران. 114 صفحه.
9- منافی دستجردی، م.، باخدا، ح. و قهدریجان، م. 1393. بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی درشهرستان ساوجبلاغ. کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری، 8-6 اسفند، تبریز، ایران.
10- مهرابی بشر آبادی، ح. و اسمعیلی، ع. 1390. تجزیهوتحلیل ورودی- خروجی انرژی در بخش کشاورزی ایران. مجله اقتصاد کشاورزی و توسعه، دوره 19، شماره 74: 28-1.
11. Acaroglu, M. 1998. Energy from biomass, and applications. University of Seluck, Graduate School of Natural and Applied Sciences. Textbook: 27-39.
12. Akcaoz, H., Ozcatalbas, O. and H. Kizilay. 2009. Analysis of energy use for pomegranate production in Turkey. Journal of Food. Agric. Environ. 7:475-480.
13. Erdal, G., Esengun, K., Erdal, H. and O. Gunduz. 2007. Energy use and economical analysis of sugar beet production in Tokat province of Turkey. Energy 32: 35–41.
14. Kaltschmitt, M., Reinhardt, G. and T. Stelzer. 1997. Life cycle analysis of bio fuels under different environmental aspects. Biomass Bioenergy 12(2):121–134.
15. Karkacier, O. and Z. Goktolga. 2005. Input-output analysis of energy use in agriculture. Energy Convers. Manag. 46(9-10):1513- 1521.
16. Ozkan, B., Akcaoz, H. and C. Fert. 2004. Energy input-output analysis in Turkish agriculture. Renew. Energy 29: 39-51.
17. Sayin, C., Mencet, M. and B. Ozkan. 2005. Assessing of energy policies based on Turkish agriculture: current status and some implications. Energy Policy 33: 2361-2373.
18.Yilmaz, I., Akcaoz, H. and B. Ozkan. 2005. An analysis of energy use and input costs for cotton production in Turkey. Renew. Energy 30: 145–155.