نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان. (1398). بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقرهای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(پائیز و زمستان 98), 62-73.
فاطمه نوغانی; صغری کمالی; قربان زارع گشتی. "بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقرهای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, پائیز و زمستان 98, 1398, 62-73.
نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان. (1398). 'بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقرهای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(پائیز و زمستان 98), pp. 62-73.
نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان. بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقرهای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 3(پائیز و زمستان 98): 62-73.