1- احمدی، کریم؛ حمیدرضا عبادزاده؛ فرشاد حاتمی؛ هلدا عبدشاه و آرزو کاظمیان. 1398. آمارنامه کشاورزی سال زراعی 97-1396. جلد اول: محصولات زراعی. وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامهریزی و اقتصادی، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات. ص 18.
2- بهادری، فرزانه. 1378. برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی چه باید کرد. ماهنامۀ ترویجی سازمان کشاورزی استان سمنان. 79: 17-18.
3- جعفری، ناهید؛ سید حمیدرضا ضیاءالحق و عبدالرضا محمدی نافچی. 1398. بررسی اثر پیشتیمار مایکرو ویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی. 16 (1) پیاپی 86: 189-198.
4- جعفری، ناهید؛ سید حمیدرضا ضیاءالحق و عبدالرضا محمدی نافچی. 1398. بهینهسازی خشک کردن خلالهای سیبزمینی با استفاده از پیشتیمار اُسمزی و روش سطح. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. سال 15 (2) پیاپی 56: 355-367.
5- زمردی، شهین. 1398. تهیه پودر سیبزمینی با استفاده از روش ترکیبی اسمز، فراصوت و هوای داغ. علوم کاربردی سیبزمینی. 2 (2) پیاپی 4: 1-6.
6- شکوری، شهرزاد؛ حمیدرضا توکلیپور؛ سید حمیدرضا ضیاءالحق و سید محسن مرتضوی. 1397. اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیبزمینی خشکشده با مایکرو ویو. علوم و صنایع غذایی، دوره 15، شماره 81: 431-442.
7- ضیاءالحق، سید حمیدرضا. 1388. تعیین شرایط بهینه آمادهسازی و خشک کردن قطعات سیبزمینی. پژوهشهای صنایع غذایی. 1/19 (2): 23-36.
8- کلانتری، عیسی و ناصر خادمآدم. 1376. سیاست اصلاح الگوی تغذیه، فیزیولوژی تغذیه و اقتصاد مواد غذایی. وزارت کشاورزی. مؤسسۀ پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی: 266 صفحه.
9- نیلی احمدآبادی، علی. 1377. راهنمای تولید سیبزمینی خوراکی. نشر آموزش کشاورزی. 26 صفحه.
10- Katra, D. K. and NATH, N. 1985. Effect of pretreatments on quality of dried potato cubes. Indian Food Packer, 4: 68-73.
11- Kyung, A.H. and Wan, S.N. 1992. Effect of pretreatments on reducing sugars content and color of potato chips. J. Korean Agric. Chem. Soc., 35 (6): 437-442.
12- Lisinsca, G. and Plisge, L.O. 1992. Effect of blanching on the quality of potato chips. Przemysl Spozywczy, 46 (2): 49–51.
13- Lisinsca, G. and Leszezyenski, W. 1989. Potato Science and Technology. Elsevier science Publications Ltd, 233-280.
14- Ma, S., Silva, J.L., Hearnsberger, J.O. and Garner, J.O. 1992. Prevention of enzymic darkening in frozen sweet potatoes [Ipomoea batatas (L.) Lam.] by water blanching: Relationship among darkening, phenols, and polyphenol oxidase activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 40 (5): 864-867.
15- Shakouri, S., Ziaolhagh, S.H., Sharifi-Rad, J., Heydari-Majd, M., Tajali, R. and Nezarat, S. 2015. The effect of packaging material and storage period on microwave-dried potato (Solanum tuberosum L.) cubes. Journal of Food Science and Technology, 52 (6): 3899-3910.
16- Simon, M., Wagner, J.R., Silveira, V.G. and Hendel, C.E. 1953. Influence of piece size on production and quality of dehydrated Irish potatoes. Food technology, 7: 423-428.
17- Suarez, C. and Viollaz, P.E. 1991. Shrinkage effect on drying behavior of potato slabs. Journal of Food Engineering, 13 (2): 103-114.