غلامی, فاطمه, اسلامی, صولت, علوی, سید ابوالحسن. (1399). بررسی تلقیح Lactobacillus Casei، به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/vj.2020.128535.1656
فاطمه غلامی; صولت اسلامی; سید ابوالحسن علوی. "بررسی تلقیح Lactobacillus Casei، به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson)". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22092/vj.2020.128535.1656
غلامی, فاطمه, اسلامی, صولت, علوی, سید ابوالحسن. (1399). 'بررسی تلقیح Lactobacillus Casei، به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson)', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/vj.2020.128535.1656
غلامی, فاطمه, اسلامی, صولت, علوی, سید ابوالحسن. بررسی تلقیح Lactobacillus Casei، به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22092/vj.2020.128535.1656


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.