آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,897,521
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,343,411
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
فرزاد قبله; اتا سور. "کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1399, 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). 'کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(4): 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب