عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. (1399). ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
صمد عرفانی فر; محمد بخشوده; منصور زیبایی. "ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 109, 1399, 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. (1399). 'ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), pp. 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 28(109): 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.