آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,041,632
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,051
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. (1399). ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
صمد عرفانی فر; محمد بخشوده; منصور زیبایی. "ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1399, 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. (1399). 'ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 28(1): 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب