طالبی, علی, شیرینفکر, احمد, مجد سلیمی, کوروش. (1398). بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 9-13.
علی طالبی; احمد شیرینفکر; کوروش مجد سلیمی. "بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1398, 9-13.
طالبی, علی, شیرینفکر, احمد, مجد سلیمی, کوروش. (1398). 'بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 9-13.
طالبی, علی, شیرینفکر, احمد, مجد سلیمی, کوروش. بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(1): 9-13.