قره خانی, مهدی, زینالی نامدار, نازیلا. (1398). بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 100-114. doi: 10.22092/mpt.2020.127920.1051
مهدی قره خانی; نازیلا زینالی نامدار. "بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1398, 100-114. doi: 10.22092/mpt.2020.127920.1051
قره خانی, مهدی, زینالی نامدار, نازیلا. (1398). 'بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 100-114. doi: 10.22092/mpt.2020.127920.1051
قره خانی, مهدی, زینالی نامدار, نازیلا. بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(2): 100-114. doi: 10.22092/mpt.2020.127920.1051


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.