آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,037
تعداد مشاهده مقاله27,533,360
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,198,809
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
مسعود نجف نجفی; سارا نعمتی; علی محمدی ثانی; رسول کدخدایی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1398, 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(2): 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب