نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
مسعود نجف نجفی; سارا نعمتی; علی محمدی ثانی; رسول کدخدایی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1398, 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(2): 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.