نژاد رزمجوی اخگر, راحله. (1397). اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(27), 3-14. doi: 10.22092/aasrj.2017.115405.1127
راحله نژاد رزمجوی اخگر. "اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 27, 1397, 3-14. doi: 10.22092/aasrj.2017.115405.1127
نژاد رزمجوی اخگر, راحله. (1397). 'اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(27), pp. 3-14. doi: 10.22092/aasrj.2017.115405.1127
نژاد رزمجوی اخگر, راحله. اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 7(27): 3-14. doi: 10.22092/aasrj.2017.115405.1127


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.