اسدی اربابی, علی, کلانتر نیستانکی, مجید, نصر, جواد. (1397). بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(28), 31-46. doi: 10.22092/aasrj.2018.121361.1145
علی اسدی اربابی; مجید کلانتر نیستانکی; جواد نصر. "بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 28, 1397, 31-46. doi: 10.22092/aasrj.2018.121361.1145
اسدی اربابی, علی, کلانتر نیستانکی, مجید, نصر, جواد. (1397). 'بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(28), pp. 31-46. doi: 10.22092/aasrj.2018.121361.1145
اسدی اربابی, علی, کلانتر نیستانکی, مجید, نصر, جواد. بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 7(28): 31-46. doi: 10.22092/aasrj.2018.121361.1145


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.