دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
فهیمه دانش یار; سید محمد حسینی; اکبر یعقوبفر. "اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 125, 1398, 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). 'اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), pp. 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(125): 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.