آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,970
تعداد مشاهده مقاله45,519,384
تعداد دریافت فایل اصل مقاله72,752,404
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
فهیمه دانش یار; سید محمد حسینی; اکبر یعقوبفر. "اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 125, 1398, 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). 'اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), pp. 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(125): 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب