آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,472,450
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,935,061
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
فهیمه دانش یار; سید محمد حسینی; اکبر یعقوبفر. "اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 125, 1398, 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). 'اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), pp. 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(125): 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب