آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,043
تعداد مقالات34,034
تعداد مشاهده مقاله46,316,620
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,428,991
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
فهیمه دانش یار; سید محمد حسینی; اکبر یعقوبفر. "اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 125, 1398, 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). 'اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(125), pp. 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(125): 205-218. doi: 10.22092/asj.2019.124013.1800


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب