آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,210,377
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,562,977
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1398). مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌های آویشن، موسیر و زردچوبه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.120795
یاسمن فهیم دژبان; مونا معراجی. "مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌های آویشن، موسیر و زردچوبه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1398, 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.120795
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1398). 'مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌های آویشن، موسیر و زردچوبه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.120795
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌های آویشن، موسیر و زردچوبه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; (): 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.120795


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب