محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. (1398). استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
فاطمه محمد پور; حسن درمانی کوهی; اردشیر محیط; محمدمهدی سوهانی. "استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 124, 1398, 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. (1398). 'استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), pp. 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(124): 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.