آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,856
تعداد مقالات32,385
تعداد مشاهده مقاله41,499,163
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,697,677
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. (1398). استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
فاطمه محمد پور; حسن درمانی کوهی; اردشیر محیط; محمدمهدی سوهانی. "استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 124, 1398, 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. (1398). 'استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), pp. 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(124): 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب