شاه حسینی, سید رسول, صفری, رضا, جوادیان, روح اله. (1398). ارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(پاییز و زمستان 98), 37-46.
سید رسول شاه حسینی; رضا صفری; روح اله جوادیان. "ارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, پاییز و زمستان 98, 1398, 37-46.
شاه حسینی, سید رسول, صفری, رضا, جوادیان, روح اله. (1398). 'ارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(پاییز و زمستان 98), pp. 37-46.
شاه حسینی, سید رسول, صفری, رضا, جوادیان, روح اله. ارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 4(پاییز و زمستان 98): 37-46.