1- باقری، ع. و تقوی، س. م. 1379. بررسی خصوصیات جدایههای عامل پژمردگی باکتریایی سیبزمینی و گوجه فرنگی در استان فارس و ارزیابی مقاومت تعدادی از ارقام سیبزمینی و گوجهفرنگی نسبت به آنها. بیماریهای گیاهی.36 :233-244.
2- شکرائیان، م.ر.، سلیمانی پری، م.ج. و باقری، ع. 1386. بررسی امکان القای مقاومت میزبانی در سیبزمینی در مقابل بیماری ساق سیاه با استفاده از سالیسیلیک اسید در منطقه همدان. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا همدان.104 صفحه.
3- حمیدی، ر.،صدقی، م.،تقوی، د. وسفالیان، ا .1393. تأثیرمحلول پاشیسالسیلیک اسیدواکسینبرعملکردوصفاتمورفولوژیکی سهرقمسیبزمینی(Solanum tuberosum L.) ". پژوهشدرگیاهانزراعی" جلد2،شماره 1: 64-76.
4- عمارلو، ا. و مشایخی، ک. 1392.بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر روی برخی از صفات پس از برداشت غده های سیب زمینی. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان.
5. Czajkowski , R., van der Wolf, J.M., Krolicka, A., Ozymko, Z., Narajczyk, M., Kaczynska, N., and Lojkowska, E. 2015. Salicylic acid can reduce infection symptoms caused by Dickeya solani in tissue culture grown potato (Solanum tuberosum L.) plants. Eur J Plant Pathol .141:545–558.
6. Elphinstone, J.G. 2005. The current bacterial wilt situation: A global view. Pp.9-28.In:C. Allen P. Prior and Hayward A.C(Eds.). Bacterial wilt disease and the Ralstonia solanacearum species complex. APS Press,MN, USA.
7. Faize, F. and Faize, M. 2018.Functional Analogues of Salicylic Acid and Their Use in Crop Protection.Agronomy 2018, 8(1), 5.
8. Flody, J. 2007. New pest Response Guidelines: Ralstonia solanacearum race 3 biovar 2.USDA-APHIS-PPQ, Emergency and Domestic Programs, Riverda Ie,MD. http://www.aphis.usda.gov/ import_export/plants/manuals/index.shtml .
9. Hadi, M. R. and Balali, G. R. 2010 The effect of salicylic acid on the reduction of Rizoctonia solani damage in potato. American-Eurasian Journal Agricultural and Environmental Sciences 7(4): 492-496.
10. Hadi, M. R., Balali, G. R. and Taheri, R. 2008.The effect of Salicylic acid on the reduction of Rizoctonia solani damage in potato. In: Proceedings of the 1st National Seminar of potato, Ardabil, Iran (in Persian).
11. Jellis, S. (1992) Multiple resistance to diseases and pests in potatoes. Euphytica 63: 51-58.
12. Jendoubi, W., Harbaoui, K. and Hamada, W. 2015. Salicylic acid-induced resistance against Fusarium oxysporumf.s.pradicis lycopercisi in hydroponic grown tomato plants. Journal of New Sciences Volume 21(5). Published September.
13.Silvia Sánchez-Rojo & Humberto A. López-Delgado & Martha E. Mora-Herrera & Humberto I. Almeyda-León & Hilda Araceli Zavaleta-Mancera & David Espinosa-Victoria.2011. Salicylic Acid Protects Potato Plants-from Phytoplasma-associated Stress and Improves Tuber Photosynthate Assimilation. American Journal of Potato Research. 88(2):175-183 .