1- آزادوار، م.، نجفینیا، م. و ارشاد، ج. 1386. بررسی عوامل پوسیدگی خشک سیبزمینی در انبارها و سردخانههای منطقه جیرفت. زراعت و باغبانی. 101-97: 75.
2- شریفی، ک.، زارع، ر.، زمانیزاده، ح. و ارجمندیان، ا. 1387. بررسی گونههای فوزاریوم، عامل پوسیدگی خشک سیبزمینی در استانهای اردبیل، تهران و همدان. مجله آفات و بیماریهای گیاهی، 113-93: 76.
3 - صارمی، ح. 1379. بیماریهای گیاهی ناشی از گونههای فوزاریوم. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. 160 صفحه.
4- مرادزاده اسکندری، م. 1379. بررسی پوسیدگی خشک فوزاریومی سیبزمینی در خراسان. خلاصه مقالات چهاردهمین کنگرهی گیاهپزشکی ایران. صفحه 307.
5- مرادزاده اسکندری، م. 1396. کاهش ضایعات غده بذری سیبزمینی از طریق کنترل پوسیدگیهای فوزاریومی انبار. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی. گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی با شماره فروست 52074.
6- AL-Mughrabi, Kh. 2010. Biological control of Fusarium dry rot and other potato tuber diseases using Pseudomonas fluorescens and Enterobacter cloacae. Biological Control, 53: 280-284.
7- Mecteau, M. R., Arul, J. and Tweddell, R. J. 2002. Effect of organic and inorganic salts on the growth and development of Fusarium sambucinum, a causal agent of potato dry rot. Mycological Research, 106:688-696.