آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,856
تعداد مقالات32,385
تعداد مشاهده مقاله41,499,388
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,697,971
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 73-84.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی. "کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1398, 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). 'کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(1): 73-84.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب