آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,827
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,916
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 73-84.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی. "کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1398, 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). 'کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(1): 73-84.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب